اسرائیل مدعی ترور دوتن از رهبران مقاومت حماس شد بورل: اسرائیل، اعتبار اروپا را در مخاطره می اندازد حماس: آمریکا و بایدن مسئول جنایت در رفح هستند جنایتی دیگر در رفح با بیش از ۳۰ شهید توسط صهیونیست‌ها (۷ خرداد ۱۴۰۳) شهادت بیش از ۱۹۰ فلسطینی در بمباران رژیم صهیونیستی در ۲۴ ساعت گذشته (۶ خرداد ۱۴۰۳) وزیر خارجه سودان: ایران این مرحله حساس را با موفقیت پشت سر می‌گذارد جهاد اسلامی: عملیات جبالیا ضربه استراتژیک بزرگی به اسرائیل و آمریکا بود لاپید: دفتر نتانیاهو عامل انتشار ویدئوی تمرد نظامی است دیدار سفیر کویت در ایران با استاندار خراسان رضوی هلاکت و زخمی‌شدن ۲ نظامی صهیونیست دیگر در نوار غزه (۶ خرداد ۱۴۰۳) عملیات استشهادی در شمالی شرقی الخلیل (۶ خرداد ۱۴۰۳) مخبر: ثبات قدم اعضای دولت، نشان از اقتدار است تظاهرات صهیونیست‌ها مقابل وزارت جنگ و مطالبه توافق تبادل اسرا رایزنی سفیر ایران با وزیر کشور عربستان درباره حج شهادت ۲ رزمنده دیگر حزب‌الله در جنوب لبنان (۶ خرداد ۱۴۰۳) وحیدی درگذشت مادر گرامی «سید حسن نصرالله» را تسلیت گفت شلیک بیش از ۶۰ راکت از جنوب لبنان به شمال فلسطین اشغالی پیام تسلیت رئیس قوه قضاییه در پی درگذشت والده دبیرکل حزب‌الله لبنان درخواست نمایندگان مشهد از سعید جلیلی برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری حمله موشکی گسترده از لبنان به الجلیل و جولان اشغالی
سرخط خبرها

منویات اخیر رهبر معظم انقلاب در نگاه کارشناسان | امید، عامل پیشرفت هر جامعه

  • کد خبر: ۱۱۳۸۴۶
  • ۰۴ تير ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۲
منویات اخیر رهبر معظم انقلاب در نگاه کارشناسان | امید، عامل پیشرفت هر جامعه
نماینده پیشین مردم نیشابور و فیروزه در مجلس گفت: اقتصاد، آخرین امید دشمن برای تفرقه افکنی و توطئه چینی است؛ لذا القای ناامیدی در جامعه به مثابه کمک به دشمن و آب به آسیاب او ریختن است.

مرتضی محمدپور | شهرآرانیوز؛ رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب در دیدار با دست اندرکاران کنگره ملی شهدای عشایر که در روز ۲۲ خرداد برگزار شد و مشروح آن به تازگی در شبکه‌های خبری انتشار یافت، حاوی سرفصل‌های روشنگرانه‌ای بود که به طور دقیق، بر اهمیت تقویت همدلی میان مردم و مسئولان و امیدبخشی به جامعه و مردم دلالت داشت و موردتوجه بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران قرار گرفت.

شهرآرا در گزارش خود به بازخوانی دیدگاه‌هایی در این  زمینه پرداخته است.

القای ناامیدی در جامعه، راهبرد دشمن

«القای بی آیندگی، بن بست و اینکه مسئولان اداره کشور را بلد نیستند از جمله کار‌های بدخواهان ایران است و امروز هر کس مردم را از آینده ناامید، یا ایمان‌های مردم را تضعیف، یا مردم را به تلاش‌ها و برنامه ریزی‌های مسئولان بی اعتقاد یا بدبین کند، چه بداند و چه نداند به سود دشمن کار می‌کند.»

این بخش از بیانات رهبر معظم انقلاب و تأکید ایشان بر حمایت مردم از مسئولان و مقابله با بروز ناامیدی در کشور، به آن دلیل اهمیت مضاعف می‌یابد که در میانه اجرای فاز نخست هدفمندسازی یارانه ها، پشتوانه اجتماعی و همراهی مردم با دولت سیزدهم، مهم‌ترین موضوعی است که می‌تواند زمینه ساز توفیق یا عدم توفیق مجریان طرح اصلاح نظام اقتصادی کشور باشد.

«حسین سبحانی نیا»، نماینده پیشین مردم نیشابور و فیروزه در مجلس شورای اسلامی، در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی «فردا» می‌گوید: سخنان رهبر معظم انقلاب ناظر به کسانی است که با هدف سیاه نمایی کلیت نظام جمهوری اسلامی، مسئولان را تخریب می‌کنند و آن‌ها را نزد افکارعمومی ناکارآمد و ضعیف جلوه می‌دهند تا در دل مردم درباره حل مشکلات و آینده کشور یأس و ناامیدی ایجاد کنند. دشمن می‌داند که مأیوس شدن مردم از نظام، باعث کناره گیری آنان از همراهی با حاکمیت کشور می‌شود و بهترین شرایط را برای تحقق اهداف شوم دشمن فراهم می‌کند.

وی می‌افزاید: در شرایط کنونی، کشور در حال سپری کردن یک دوره گذار است تا اصلاحات اقتصادی زمینه ساز حل مشکلات و ایجاد ثبات در کشور شود؛ اکنون که به فضل خدا، در عرصه توانمندی‌های بازدارنده دفاعی و همچنین دانش روز دنیا به خودکفایی رسیده ایم و در اوج اقتدار هستیم، اقتصاد، آخرین امید دشمن برای تفرقه افکنی و توطئه چینی است؛ لذا القای ناامیدی در جامعه به مثابه کمک به دشمن و آب به آسیاب او ریختن است.

امید به آینده در سایه نقد منصفانه

منویات رهبر معظم انقلاب در سال‌های گذشته، همواره آمیزه‌ای از انتقادات آگاهانه و در عین حال، تأکید بر امیدواری به آینده بوده است و از این منظر، می‌توان تصدیق کرد که هرگز در سیره سیاسی ایشان، مقابله با ناامیدی به معنای اعلام رضایت قطعی از شرایط و بی توجهی به مشکلات نبوده است.

در این حوزه، نقد عالمانه، مهم‌ترین راهبردی است که حضرت آیت ا...  العظمی خامنه‌ای بر آن تأکید دارند و به تبیین شئون مختلف آن پرداخته اند.

«حبیب ا... بوربور»، فعال سیاسی اصولگرا، در این باره با بیان اینکه مرز روشنی میان انتقاد و تخریب وجود دارد، می‌گوید: فرمایش رهبر معظم انقلاب اگرچه ناظر بر همدلی میان مردم و مسئولان است، ایشان خود همواره با آگاهی و اشراف جامعی که بر مسائل کشور دارند، اشارات دقیقی به ضعف‌ها و عملکرد‌های نادرست برخی مسئولان دارند و به موازات تشویق مردم به بیان نقد منصفانه، مسئولان را هم به داشتن روحیه جهادی و خستگی ناپذیربودن در مواجهه با آسیب‌ها ترغیب کرده اند.

وی می‌افزاید: حقیقت این است که کشور در شرایط خوبی نیست و رهبر معظم انقلاب که خود داعی به حسن نظر به آینده هستند، همواره بزرگ‌ترین منتقد نابسامانی‌ها هم بوده اند و تأکید ایشان بر همدلی میان مردم و مسئولان، ناظر بر این حقیقت است که مسئولان خود را محور همه دانایی‌ها ندانند؛ بلکه با علم به اینکه خود نیز عضوی از همین جامعه هستند، با بهره گیری از مشاوران مجرب و خرد جمعی در تصمیم گیری ها، قانون را به نحو احسن اجرا کنند.

ایجاد «امید» در جامعه، مساوی با ترویج حس امنیت است تا در سایه آن، افراد جامعه تلاش بیشتری برای حل مشکلات و دستیابی به موفقیت‌ها داشته باشند و به آینده، خوش بین و دلگرم بمانند. از این جهت و به این دلیل که امید، موتور پیشران جامعه در مواجهه با آسیب‌ها و مشکلات است، باید مبتنی بر غرور ملی، حس وطن دوستی و اعتماد به نفس، در راستای تحقق یک ملت امیدوار به آینده تلاش کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->